Basisplaatsen Coentrão en Isco bij Real Madrid

Ger
2 april 2014, 20:44

Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid heeft in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund voor Fabio Coentrão gekozen als vervanger van de geblesseerde linksback Marcelo. Isco zit in het duel in de kwartfinales van de Champions League bij de eerste elf door de afwezigheid van de zieke Angel Di Maria.

In aanvallend opzicht kan Ancelotti een beroep doen op zijn bewierookte BBC, oftewel Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Onder de lat mag Iker Casillas beginnen. De Spaanse grootmacht heeft iets recht te zetten tegen Dortmund. Vorig seizoen ging Real in de halve eindstrijd onderuit tegen de formatie van coach Jürgen Klopp.

Bij Dortmund ontbreken verschillende geblesseerde spelers. Zo zijn Sven Bender, Ilkay Gündogan, Marcel Schmelzer, Neven Subotic en Jakub Blaszczykowski niet van de partij. De verliezend finalist van vorig seizoen mist bovendien topschutter Robert Lewandowski door een schorsing.

Opstellingen

Real Madrid: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Alonso, Modric; Isco, Bale, Cristiano; Benzema

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Pisczcek, Sokratis, Hummels, Durm; Kehl, Sahin; Aubameyang, Mkhitrayan, Grosskreutz; Reus

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen