Drost: "Dit is zo'n klotesituatie voor een verdediger"

3 april 2014, 08:34

Henrico Drost was de schlemiel van de competitiewedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NAC Breda. De verdediger veranderde in de slotfase een schot van Sjoerd Overgoor dusdanig van richting, dat zijn doelman Jelle ter Rouwelaar kansloos was. Go Ahead kwam hierdoor op 2-1, de beslissing in de wedstrijd.

"Dit is zo'n klotesituatie voor een verdediger", zegt Drost bij Omroep Brabant over zijn onfortuinlijke actie. "Wat moet je doen als verdediger? De bal wegschieten of op Jelle (keeper) vertrouwen? Nu had ik Jelle moeten vertrouwen. Ik had 'm moeten laten gaan." Teamgenoot Jordy Buijs neemt zijn collega niets kwalijk. "Het maakt niet uit wie de bal aanraakt. Het was gewoon zeer ongelukkig. Ik denk dat die bal in eerste instantie al weg had gemoeten. Wie er ook in de buurt staat, die bal moet ten allen tijden weg."

Door de nederlaag in Deventer is NAC Breda nog niet uit de degradatiezorgen, integendeel. "Alle ploegen onder de streep komen dichterbij. Het wordt gewoon een zware kluif die laatste vier wedstrijden", weet Buijs.

Met nog vier duels te gaan heeft NAC vier punten voorsprong op RKC, dat net onder de streep staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen