Stoke City in Londen geen partij voor Chelsea

5 april 2014, 21:12   Bijgewerkt: 5 april 2014, 21:25

Chelsea heeft zich hersteld van de nederlagen tegen Crystal Palace en Paris Saint Germain van eerder deze week. De equipe van trainer José Mourinho kende zaterdag op het eigen Stamford Bridge geen problemen met middenmoter Stoke City: 3-0.

Bij rust stond het pas 1-0, maar toen was al duidelijk dat Chelsea weinig te duchten had van Stoke City. Mohamed Salah maakte in de 32ste minuut het openingsdoelpunt, na voorbereidend werk van oud-Vitessenaar Nemanja Matic.

Frank Lampard zorgde na een uur voor de 2-0. Na een overtreding van Andy Wilkinson op Salah mocht de ervaren middenvelder een strafschop nemen. In eerste instantie bracht keeper Asmir Begovic redding, maar in de rebound was het wel raak. Willian tekende ruim tien minuten later voor de derde Chelsea-goal. De Braziliaan kreeg alle tijd en ruimte van Ryan Shawcross en schoot uiteindelijk raak vanaf de rand van het penaltygebied.

Chelsea heeft nu 72 punten en staat daarmee, in elk geval voor één dag, bovenaan in de Premier League. Liverpool kan zondag de macht heroveren. Daarvoor moeten The Reds winnen bij West Ham United. Manchester City heeft zeventig punten, maar staat er in verliespunten beter voor dan Chelsea. The Citizens, eerder op de dag met 4-1 te sterk voor Southampton, hebben namelijk nog twee duels tegoed.

Chelsea wacht komende dinsdag een lastige opgave in de kwartfinales van de Champions League. The Blues moeten in Londen een 3-1 achterstand op Paris SG zien goed te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen