Vreugde bij gepromoveerd Leicester: "Voelt geweldig"

6 april 2014, 10:29   Bijgewerkt: 6 april 2014, 13:34

Na tien jaar afwezigheid in de Premier League verzekerde Leicester City zich zaterdag definitief van haar terugkomst op het hoogste niveau. De concurrenten van The Foxes liepen stuk voor stuk averij op en Leicester wist zelf met 2-1 te winnen voor Sheffield Wednesday. Manager Nigel Pearson is verheugd met het feit dat de promotie zes speelronden voor het einde al een feit is.

"Het is onverwacht. Ik had niet verwacht dat alle resultaten deze speelronde in ons voordeel zouden uitvallen", sprak Pearson tegen BBC Radio Leicester. "Het is een grote opluchting voor veel mensen. Het zijn zware jaren geweest. We hebben altijd geprobeerd om terug te keren in de Premier League en dat was allesbehalve makkelijk", weet de manager van Leicester.

Doelman Kasper Schmeichel, die laatst nog trefzeker was uit een hoekschop, is ook in zijn nopjes met de promotie: "Het voelt geweldig. Het is een fantastische prestatie. We zijn allemaal heel, heel blij. Het is een geweldige dag voor iedereen die betrokken is bij de club. Promotie is alles wat we wilden", aldus de zoon van de legendarische doelman Peter Schmeichel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen