Parma ook in eigen huis te sterk voor Napoli

6 april 2014, 22:37

Napoli is er voor de tweede keer dit seizoen niet in geslaagd te winnen van Parma. De formatie van coach Rafael Benitez verloor zondag, evenals november vorig jaar in de thuiswedstrijd het geval was, met 1-0 van de subtopper uit Emilia-Romagna.

Napoli maakte vorige week nog indruk met een dik verdiende 2-0 overwinning op koploper Juventus. In en tegen Parma waren de Napolitanen echter geen schim van het team dat tot dat succes was gekomen. Voor rust kwamen ze daar nog mee weg, omdat ook thuisclub Parma niets liet zien.

In het begin van de tweede helft toonde Parma meer initiatief en dat leverde in de 55ste minuut de 1-0 van Marco Parolo op. De middenvelder schoot raak vanaf de rand van het strafschopgebied. Daarna ging het niveau bij Napoli wel omhoog, maar de gelijkmaker bleef uit. De beste kans was voor Lorenzo Insigne. De aanvaller schoot in de slotfase, op aangeven van invaller Dries Mertens (ex-PSV), voorlangs.

Napoli staat in een soort van niemandsland op de derde plaats in de Serie A. De achterstand op nummer twee AS Roma bedraagt maar liefst twaalf punten en de marge naar nummer vier Fiorentina is met negen punten eveneens fors. Parma nestelt zich met de overwinning naast Internazionale op de vijfde plaats. Inter speelde zaterdag 2-2 tegen Parma's streekrivaal Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen