Juve-coach Conte: "Titelstrijd is nog niet beslist"

8 april 2014, 09:45

Acht punten is de voorsprong van koploper Juventus op AS Roma, de nummer twee van de Serie A. Met nog zes wedstrijden te gaan is dat een zeer royale marge, maar coach Antonio Conte wil nog niet praten over het kampioenschap. De titelstrijd is nog niet beslist, vindt hij.

"Het absoluut nog niet voorbij", zegt de voormalig middenvelder bij Sky Sport Italia over de strijd om de Scudetto. "Het is een fascinerend seizoen, waarin twee teams records breken en uitzonderlijke prestaties neerzetten. Juventus en Roma verdienen de complimenten, maar er zijn nog zes wedstrijden te spelen. Jullie weten allemaal hoe ik erover denk. Niets is nog beslist, belangrijk voor ons is vooral om op deze manier door te gaan."

Juventus won maandag thuis met 2-0 van Livorno, door twee doelpunten van Fernando Llorente. Komende donderdag staat voor de ploeg uit Turijn de return tegen Olympique Lyon in de kwartfinale van de Europa League op het programma. "We kunnen onze voet niet van het gaspedaal halen", benadrukt Conte. "We willen graag de halve finale halen. Het zou voor zowel de club als het Italiaanse voetbal goed zijn als dat lukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen