Roma-directeur uit onvrede over fikse schorsing Destro

8 april 2014, 18:35

Mauro Baldissoni, de algemeen directeur van AS Roma, is niet gediend van de beslissing van de tuchtcommissie van de Italiaanse voetbalbond om spits Mattia Destro voor vier wedstrijden te schorsen, naar aanleiding van televisiebeelden van de Serie A-wedstrijd tussen Cagliari en Roma.

De 23-jarige Destro werd schuldig bevonden aan het slaan van Cagliari-verdediger Davide Astori, maar Baldissoni vindt dat er niet consequent wordt omgesprongen met de reglementen. "We zijn geschrokken en bezorgd", zegt de directeur van de Giallorossi over de gang van zaken rondom Destro. "De arbiter had de situatie al beoordeeld, aangezien hij besloot een vrije trap te geven. Iemand anders beoordeelt de situatie vervolgens anders en daar zijn wij de dupe van."

"Wij weten niet meer wat de regels zijn", vervolgt Baldissoni. "Er vonden genoeg andere incidenten plaats op dezelfde dag die ook om een andere beslissing van de scheidsrechter vroegen. Hier werd echter niets mee gedaan. Wie bepaalt er welke incidenten er nogmaals beoordeeld moeten worden?", vraagt de directeur zich af tegenover de officiële kanalen van Roma.

Destro is dit seizoen topscorer van de Romeinen, met dertien doelpunten in achttien Serie A-optredens. Afgelopen weekend was hij hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de drie punten op Sardinië, met een hattrick tegen Cagliari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen