Schürrle: "Iedereen schreeuwde, danste en juichte"

9 april 2014, 09:30

José Mourinho kondigde het in aanloop naar de return tegen Paris Saint Germain al aan: zijn ploeg zou gaan winnen van de Franse kampioen. Hij kreeg gelijk, Chelsea boekte op het eigen Stamford Bridge een 2-0 zege. Dat was precies genoeg om de 3-1 nederlaag van de heenwedstrijd weg te poetsen.

Chelsea kwam tegen Paris Saint Germain in de eerste helft op 1-0 via André Schürrle, vlak daarvoor in de ploeg gekomen voor de geblesseerde Eden Hazard. Een andere invaller, Demba Ba, maakte in de slotfase van de tweede helft het bevrijdende tweede doelpunt. "Zo zitten we als team in elkaar", zegt Schürrle over de 'gouden wissels' van zijn ploeg. "Of je nou basisspeler of reserve bent, iedereen geeft altijd alles. Het was perfect voor mij dat ik meteen kon scoren en ook perfect voor Demba. Hij heeft het niet altijd gemakkelijk gehad, mooi voor hem dat hij de winnende maakte."

De vreugde na de 2-0 zege was enorm, geeft Schürrle toe. "Het was ongelooflijk. Iedereen schreeuwde, danste en juichte", glundert de Duitser, die de rol van coach José Mourinho in het succes groot acht. "In iedere situatie weet hij wat nodig is om te winnen. Hij heeft niet voor niets nog nooit een kwartfinale in de CL verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen