Mascherano: "We zijn down, dit doet veel pijn"

10 april 2014, 10:02

Voor het eerst sinds het seizoen 2006/2007 heeft FC Barcelona zich niet geplaatst voor de halve finale van de Champions League. De ploeg van Gerardo Martino werd woensdagavond op waarde geklopt door Atletico Madrid: 1-0. Javier Mascherano is zeer teleurgesteld over de uitschakeling.

"We zijn natuurlijk down. Dit doet veel pijn, maar we zullen er mee moeten leven. Dit was niet het resultaat dat we wilden", zegt de verdediger tegen UEFA.com. "Het was een spannend tweeluik, maar zij hebben de prijs gepakt. Atletico begon zeer goed aan de wedstrijd en wij juist niet. Helaas was het niet onze avond. We hebben wel de kansen gehad, maar liggen eruit."

De Argentijn weet dat er voor zijn team nog genoeg te winnen valt dit seizoen. "We zullen hier van moeten leren. We moeten ons moeten oprichten omdat er zaterdag weer een belangrijk competitieduel wacht en over een week spelen we de finale van de Copa del Rey."

Aanvoerder Xavi vindt dat zijn ploeg te veel kansen heeft gemist. "We hebben er vijf gehad die we normaliter gewoon benutten. Ik denk dat we het verdienden om een verlenging te krijgen, we hebben twee duels goed gespeeld. We konden meer scoren, zowel thuis als uit. We hebben verloren omdat we onze kansen niet gepakt hebben. Gefeliciteerd Atletico."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen