Eriksen steekt loftrompet: "Veel aan De Boer te danken"

12 april 2014, 09:13

De naam van Ajax-coach Frank de Boer passeert regelmatig de revue als er gesproken wordt over gegadigden om manager van Tottenham Hotspur te worden. Christian Eriksen, die vorige zomer de overstap maakte van Ajax naar de Spurs, beschouwt zijn voormalige trainer als een meer dan geschikte kandidaat.

"Of Frank de Boer het goed zou doen in de Premier League? Ik denk dat goede trainers het overal goed doen…", sprak de Deense middenvelder in De Telegraaf. "Ik heb niet heel veel contact met Frank, maar onze band blijft altijd goed. Ik heb zo veel aan hem te danken", zegt Eriksen, die tussen 2008 en 2013 in het shirt van Ajax speelde.

De 22-jarige Deen zegt de prestaties van Ajax in de Eredivisie niet verrassend te vinden: "Of ik verbaasd ben? Waarom? Het is toch Ajax", aldus Eriksen, die zeer te spreken is over Davy Klaassen: "Ik ben positief verrast dat Davy al meteen zo'n hoog niveau heeft gehaald."

Onlangs gaf Eriksen aan dat hij, ondanks het waarschijnlijk mislopen van Champions League-voetbal, graag op White Hart Lane wil blijven spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen