Anderlecht-doelman Proto 'niet bezig' met WK-deelname

12 april 2014, 14:10

Silvio Proto focust zich momenteel volledig op de prestaties van Anderlecht in de play-offs en is naar eigen zeggen niet bezig met eventuele deelname aan het WK. Koen Casteels, de derde doelman van België, is uitgeschakeld, waardoor er een plaatsje vrijkomt bij de Rode Duivels.

Anderlecht won vrijdag met 1-2 van Lokeren en Proto speelde een belangrijke rol. "Ik ben blij dat ik de ploeg kon helpen, daarvoor sta ik er", sprak Proto tegen Sporza. "We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, maar we hebben voor elkaar gevochten. Ik ben blij dat we zes punten hebben gepakt  in twee duels. We blijven hard werken en dan zien we wel", zegt de doelman.

Of hij denkt dat hij naar het WK mag, laat Proto in het midden: "Het is niet aan mij om dat te beslissen. Ik ben er niet mee bezig. Als de bondscoach mij selecteert, is dat goed voor mij. Kiest hij voor iemand anders, dan is dat goed voor die persoon. Ik zal niet schreeuwen dat ik erbij moet zijn, dat is mijn stijl niet. Ik hoef me niet meer te bewijzen, het is niet het eerste seizoen dat ik het goed doe."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen