Chadli: "Wisselvallig seizoen, maar zit nu in goede fase"

12 april 2014, 15:30

Nacer Chadli kon niet altijd rekenen op veel speelminuten bij Tottenham Hotspur, maar de laatste tijd is de oud-speler van FC Twente een vaste waarde in de ploeg van Tim Sherwood. "Ik ben nog niet op mijn best, maar ik doe ritme op na een wisselvallig seizoen."

"Ik beleef een wisselvallig seizoen, maar nu zit ik in een goede fase", sprak Chadli in gesprek met Het Nieuwsblad. "In de eerste drie wedstrijden stond ik op links en daarna liep ik in de interland op Schotland een blessure aan mijn lies op. Ik was drie weken out, maar kwam de laatste weken onder André Villas-Boas toch weer in de basis. Tot de nieuwe coach Tim Sherwood kwam, toen verdween ik weer naar de bank. Nu doe ik opnieuw mee. Ik begin langzaam maar zeker te bewijzen wat ik kan."

Chadli wil het maximale eruit blijven halen, ondanks het WK van komende zomer in Brazilië: "Ik wil tot het einde van het seizoen alles spelen en tonen dat ik op mijn best ben. Ik ga me niet inhouden omdat er een WK aankomt", aldus de Belg, die geen spijt heeft van zijn overstap van Twente naar de Premier League: "Ik ben blij dat ik die uitdaging aangegaan ben, want ik heb al veel geleerd."

In januari kon Chadli naar Swansea City, maar hier zag hij naar eigen zeggen geen heil in: "Ik wil altijd vechten voor mijn plek en weet dat ik de kwaliteiten heb om bij Tottenham te slagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen