Jansen complimenteert Twente voor winst op Roda

13 april 2014, 08:00   Bijgewerkt: 12 april 2014, 23:43

Michel Jansen, trainer van FC Twente, sprak na de eenvoudige thuiszege op Roda JC Kerkrade (3-0) van een 'prima avond' voor zijn elftal. "Vanaf de eerste minuut hebben we Roda JC geen moment het gevoel gegeven dat hier wat te halen viel", zei de oefenmeester op de clubwebsite.

"Na een minuut of acht hadden we al drie honderdprocentkansen", ging Jansen verder. "Wanneer we achterin de bal rond lieten gaan hoor je het publiek even, maar dat is onze manier om de tegenstander te laten lopen. Over het hele seizoen heeft ons dat al ontzettend veel kansen opgeleverd. In de eerste helft was het soms een grote rondo en we kunnen onszelf alleen verwijten dat het bij rust 'slechts' 2-0 is."

"In de tweede helft hebben we vanaf de eerste minuut druk gezet, een compliment voor de ploeg. We belonen onszelf door vrij snel de 3-0 te scoren. Aan de zijde van Roda begrijp ik dat ze teleurgesteld zijn over hun spel, maar dat was ook onze verdienste. We schakelden snel om, zetten goed druk en hadden de bal snel weer in bezit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen