Pepe: "Geen favoriet in bekerfinale tegen Barça"

13 april 2014, 12:15

In La Liga verloor Real Madrid dit seizoen twee keer van FC Barcelona. Komende woensdag staan beide ploegen in Valencia opnieuw tegenover elkaar, dan voor de Copa del Rey-finale. Volgens Pepe, verdediger van Real Madrid, is er geen favoriet voor de kraker. De twee eerdere nederlagen tegen Barça spelen volgens de Portugees geen rol.

"In de laatste ontmoeting met Barcelona (3-4, red.) verdienden we te winnen", zegt Pepe tegen Marca. "Die Clasico was niet normaal, met zoveel penalty's. Op voorhand is niemand favoriet. Beide ploegen hebben vijftig procent kans om te winnen. Wij zijn er in elk geval klaar voor."

Real gaat met een beter gevoel de eindstrijd in, aangezien het zaterdag de tweede plaats in de competitie overnam van Barcelona. De Koninklijke zag de Catalaanse rivaal met 1-0 onderuit gaan bij Granada en won later op de avond zelf zonder problemen van Almeria (4-0).

"Ik ben niet verrast door het verlies van Barcelona in Granada, aangezien we weten hoe moeilijk het is om elke wedstrijd te winnen", vervolgt Pepe. "Granada heeft zich de hele week kunnen voorbereiden op deze wedstrijd, terwijl Barcelona midweeks aan de bak moest in de Champions League. Het einde van het seizoen is zwaar, maar zij hebben goede spelers en zullen er staan woensdag."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen