Janmaat blij met tweede plek na 'mooiste goal ooit'

14 april 2014, 11:03

Door de knappe 0-2 zege op bezoek bij PSV lijkt de tweede plaats Feyenoord niet meer te kunnen ontgaan. Als de ploeg van Ronald Koeman over twee weken thuis van SC Cambuur wint, is het zeker dat de Kuipbewoners de voorronde van de Champions League ingaan. Daryl Janmaat is dan tevreden.

Feyenoord sprak lang de ambitie uit om voor het landskampioenschap te gaan, maar moest erkennen dat Ajax sterker was. De tweede plaats is dus het hoogste haalbare voor de manschappen van Ronald Koeman. "Dan hebben we in mijn ogen gewoon een goed seizoen gehad", zegt de rechtsback tegen De Telegraaf. "Met een plek in de voorronde van de Champions League geven we de trainer een mooi afscheid."

Zondagmiddag boekte de ploeg van Koeman een prima overwinning in Eindhoven. Het werd 0-2, door doelpunten van Joris Mathijsen en Daryl Janmaat. "Dit was denk ik de mooiste die ik ooit heb gemaakt", zegt Janmaat. "Ik zag dat de bal werd ingespeeld op Graziano (Pellè), die hield alle ballen vast en legde ze steeds fantastisch neer. Ik kreeg de bal precies op de goede hoogte van hem en schoot vervolgens op intuïtie richting de goal. Hij zat er fantastisch in."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen