Openlijke ruzie tussen López en Icardi duurt voort

14 april 2014, 17:34

Het conflict dat Sampdoria-aanvaller Maxi López en Internazionale-spits Mauro Icardi met elkaar hebben heeft een nieuwe episode gekregen. De 21-jarige Icardi ging onlangs samenwonen met de ex-vrouw van López, die vervolgens verzocht om geen foto's van zijn kinderen te delen via sociale media. Hier trekt Icardi zich echter niets van aan.

De ruzie startte toen Icardi een relatie opstartte met de ex-vrouw van López. Het plaatsen van foto's van de Inter-aanvaller met niet alleen de voormalig vrouw van López maar ook van diens kinderen, zorgde ervoor dat de aanvaller van Sampdoria de hand van Icardi weigerde, voorafgaand aan Sampdoria – Inter (0-4) van afgelopen zaterdag. Het weigeren van de hand heeft Icardi ertoe doen besluiten om wederom foto's van de hemzelf met de kinderen op zijn Twitteraccount te plaatsen.

Daarnaast publiceerde Icardi niet alleen foto van de zoon van López in een Inter-shirt, maar ook een foto waarop hij met zijn hand op een stuurwiel was afgebeeld, met de tekst 'Waarom laat Wanda (de desbetreffende vrouw, red.) me op deze manier rijden?'. Het gebaar wordt in Italië beschouwd als een teken van ontrouw.

Overigens was Icardi sportief gezien de absolute winnaar van het duel tussen Sampdoria en Inter. Waar López een strafschop miste, scoorde de spits van Inter twee keer tegen de persoon waar hij ruzie mee heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen