Jong Twente wint eindelijk van ander beloftenelftal

14 april 2014, 22:01

In de Jupiler League heeft Jong FC Twente voor het eerst dit seizoen gewonnen van een ander beloftenelftal. Nadat het twee keer onderuit ging tegen Jong Ajax (2-1 en 0-1) en eerder dit seizoen ook verloor van Jong PSV (2-1), zegevierden de Tukkers maandagavond in de Grolsch Veste met 2-0 over Jong PSV.

Nadat Jong Twente een paar kansjes onbenut liet in de openingsfase, zag het Cas Peters al vroeg naar de kant gaan met een blessure. Jong PSV was vervolgens het meest gevaarlijk. Voornamelijk Alex Schalk kreeg een aantal goede mogelijkheden. De uitblinkende doelman Sonny Stevens bleek echter een sta-in-de-weg voor de Eindhovenaren. Een matige eerste helft resulteerde in de brilstand.

Het duurde in het tweede bedrijf vrij lang voordat de wedstrijd zou ontbranden. Vlak nadat een Eindhovense vrije trap op de lat belandde, brak Jong Twente-verdediger Thijs Bouma de ban, door een voorzet van het zestienjarige talent Bilal Ould-Chikh binnen te knikken. Amper twee minuten later stelde Kristopher Vida de zege veilig voor de Tukkers, met zijn vierde treffer van het seizoen.

Jong Twente klimt dankzij de zege naar de zestiende plaats in de Jupiler League. Jong PSV blijft steken op de twaalfde stek, met vier punten voorsprong op de opponent van vandaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen