Breukers baalt: "Wil geen twijfels meer hebben"

16 april 2014, 16:38

Tim Breukers verruilde in de zomer van 2012 Heracles Almelo voor FC Twente, maar is nog geen vaste waarde geworden in Enschede. De rechtsback moet in de hiërarchie Roberto Rosales voor zich dulden, maar de Venezolaanse verdediger vertrekt waarschijnlijk na dit seizoen. Breukers heeft desondanks weinig hoop voor de toekomst.

"Er zal wel weer een andere speler komen en als ze dat doen, weet ik genoeg. Dan trek ik mijn conclusies, want zo simpel is het ook. Ik wil graag negentig minuten maken en niet meer die twijfels hebben", zegt de verdediger tegen Twentesport. "Ik heb nu twee wedstrijden achter elkaar gespeeld, heb degelijk gevoetbald en gedaan wat de trainer me vroeg. Je probeert er gewoon het beste van te maken en te laten zien dat je nog van waarde kunt zijn."

Toen Breukers in 2012 tekende bij Twente, had hij verwacht eerste keus te zijn als rechtsachter. "Het was toen wel het idee dat hij weg zou gaan, dat werd eigenlijk elk jaar gezegd. Dan verwacht je toch zijn opvolger te zijn", zegt de verdediger, die geen stap heeft van zijn transfer. "Het is een stap hogerop. Je probeert jezelf uit te dagen en te kijken waar je plafond ligt. Het was echt een mooie kans en het feit dat ik een Tukker ben, speelt natuurlijk ook mee. Achteraf had ik dezelfde keuze gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen