Douglas' Dinamo Moskou geeft het na rust weg

20 april 2014, 16:08

In de Russische competitie heeft Douglas een thuisnederlaag geleden met Dinamo Moskou. Ondanks een 1-0 voorsprong bij rust werd zondag in de eigen Arena Khimki met 1-2 verloren van FK Krasnodar.

Aleksandr Kokorin was er met een treffer in de 27ste minuut verantwoordelijk voor dat Dinamo Moskou ging rusten met een 1-0 voorsprong. De thuisclub, met Douglas in de basis, moest vlak na de doelwissel verder met tien man. Aleksey Kozlov kreeg een directe rode kaart van scheidsrechter Bezborodov.

Met een speler meer zette Krasnodar de wedstrijd in de laatste twintig minuten op zijn kop. De bezoekers trokken door doelpunten van Roman Shirokov en invaller Ricardo Laborde de winst naar zich toe (1-2). Laatstgenoemde kreeg in de slotfase eveneens direct rood, maar voor de uitslag had dit geen gevolgen meer.

Dinamo Moskou verzuimt zodoende om (tijdelijk) op gelijke hoogte te komen met nummer drie CSKA Moskou, dat later op de dag nog wel op visite gaat bij Kuban Krasnodar. Daarnaast heeft Dinamo Moskou een kans om verder uit te lopen op nummer vijf Spartak Moskou onbenut gelaten. De stadgenoot verloor eerder op de dag met 2-1 bij Rubin Kazan. Het verschil tussen beide teams blijft twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen