F-Side snapt commotie niet: "Gebeurde eigenlijk niets"

21 april 2014, 19:48

De bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax (5-1) werd bijna een half uur onderbroken, vanwege het feit dat een deel van de Ajax-fans vuurwerk op het veld gooiden. Het zorgde voor veel negatieve reacties in heel Nederland, maar de F-Side snapt de ophef niet. De fanatieke Ajax-aanhang bagatelliseert het incident in een statement op haar website.

"Vandaag worden wij (eigenlijk meer 410, maar de volgende keer zijn wij vast wel weer aan de beurt) publiekelijk aan de schandpaal genageld. Doorgesnoven malloten, hersenloze idioten, tuig van de richel zijn enkele clichématige typeringen op de verschillende social media", zegt de F-Side over de negatieve reacties aan hun adres.

"Ok, misschien was het allemaal niet heel erg handig getimed", vervolgt de F-Side in het statement. "Vermeer staat toch in die goal en de wedstrijd is al bezig. Doe het voor het eerste fluitsignaal en je hoort er niemand over. Maar buiten die paar brandplekken op het veld en een ingelaste pauze is er toch eigenlijk helemaal niets gebeurd. Er is geen geweld gepleegd, er is niets gestolen, er zijn geen gewonden. Feitelijk hebben vijftig kwajongens een fakkeltje op het veld gegooid", menen de supporters van de F-Side.

De desbetreffende supporters zeggen het bekogelen van de eigen spelers overigens af te keuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen