Conte onder de indruk van Benfica: "Zeer sterke ploeg"

23 april 2014, 17:25

De loting voor de halve finale van de Europe League koppelde Benfica en Juventus aan elkaar. Komende donderdag wordt het eerste deel van het tweeluik afgewerkt. Juventus hoopt een goed resultaat mee te nemen uit het Estádio da Luz, maar is zich ervan bewust dat het een ijzersterke tegenstander treft.

Antonio Conte, coach van La Vecchia Signora, is dit seizoen onder de indruk van Benfica: "Het is een erg sterk team, dat oppermachtig is in Portugal. Ze hebben zowel de competitie als de beker gewonnen en hebben daarnaast de halve finale van de Europa League bereikt. Ze zijn bezig aan een uitzonderlijk seizoen en dat bewijst dat het een zeer sterke ploeg is", aldus de keuzeheer van Juventus.

"Ze hebben geweldige spelers, zoals Rodrigo en Gaitán. We moeten een geweldige prestatie leveren. Ik hoop dat we het beste Juventus zullen zien, aangezien we een zeer sterk team treffen, dat ook nog eens revanche wil nemen op vorig seizoen, waarin ze de competitie, de beker en de Europa League in één week weggaven", herinnert Conte zich.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de trainer van de lijstaanvoerder van de Serie A weer opteert voor Carlos Tevez in de startformatie. De Argentijnse spits is hersteld van een spierblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen