Sulejmani in basis bij Benfica, Juventus met Vucinic

24 april 2014, 20:31

Mirko Vucinic en Carlos Tevez vormen vanavond de aanvalslinie van Juventus in het eerste duel met Benfica, in de halve finale van de Europa League. Fernando Llorente, Sebastian Giovinco en Daniel Osvaldo waren ook in de race om het plekje naast Tevez. Het drietal moet echter genoegen nemen met een plek op de bank.

Juventus-coach Antonio Conte kan niet beschikken over Arturo Vidal. De Chileense sterkhouder ontbreekt vanwege een knieblessure. Hij wordt vervangen door Claudio Marchisio, terwijl Martin Caceres achterin de voorkeur krijgt boven Andrea Barzagli.

Benfica mist onder meer de geblesseerden Silvio, Ljubomir Fejsa, Eduardo Salvio en Nicolas Gaitan. Daardoor is er een basisplaats voor oud-Ajacied Miralem Sulejmani. Filip Djuricic, in het verleden actief voor SC Heerenveen, begint op de bank bij de Portugezen.

Opstellingen

Benfica: Artur; Maxi Pereira, Luisao, Garay, Siqueira; Markovic, Perez, Andre Gomes; Rodrigo, Oscar Cardozo, Sulejmani

Juventus: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez, Vucinic

Het duel tussen Benfica en Juventus, gespeeld in Lissabon, begint om 21.05 uur (Nederlandse tijd). De return is een week later in Turijn. Gelijktijdig wordt het Spaanse onderonsje tussen Sevilla en Valencia gespeeld. De Andalusiërs beginnen met een wedstrijd voor eigen publiek, de return is zeven dagen later op Mestalla.

Opstellingen

Sevilla: Beto; Diogo, Pareja, Fazio, Navarro; Carriço, Mbia; Reyes; Rakitic, Vitolo; Bacca

Valencia: Guaita; Joao, Javi Fuego, Mathieu, Bernat; Keita, Parejo; Feghouli, Vargas, Fede; Alcácer

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen