Tomasson: "Frustratie en irritatie is niet verkeerd"

Ger
25 april 2014, 15:57

Roda JC maakt zich op voor de cruciale thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Bij een tegenvallend resultaat dreigt voor de hekkensluiter het doek te vallen in de Eredivisie. Meevaller voor trainer Jon Dahl Tomasson is dat hij zondag drie spitsen tot zijn beschikking heeft.

Zowel Krisztian Németh als Berry Powel en Frank Demouge zijn inzetbaar tegen Groningen. Het meespelen van Anoaur Kali daarentegen is nog twijfelachtig. De middenvelder heeft enige tijd aan de kant gestaan met een bovenbeenblessure. Als Kali na de laatste training geen terugslag krijgt, kan hij zondag op speeltijd rekenen.

Tomasson merkt dat er door de penibele situatie van Roda spanning in de groep zit. Toch stoort dat de Deen niet. "Frustratie en irritatie is niet verkeerd. En het is goed dat er druk op de ketel zit", aldus Tomasson tegen L1. "We moeten zondag strijden en keihard werken. Eigenlijk moeten de spelers zo moe zijn dat ze van het veld gedragen moeten worden."

Met nog twee competitieduels voor de boeg heeft Roda drie punten achterstand op NEC. De concurrent uit Nijmegen speelt zondag op eigen veld tegen FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen