NAC gaat vol voor de winst. "En de druk ligt bij hun"

25 april 2014, 17:55

Het moet komende zondag gebeuren voor NAC Breda. In het laatste thuisduel van het seizoen ontvangt het RKC Waalwijk. Wint de ploeg van coach Nebojsa Gudelj, dan is rechtstreekse handhaving in de Eredivisie een feit. "We gaan vol voor de winst, laat dat duidelijk zijn."

"Directe handhaving in de Eredivisie is altijd onze doelstelling geweest", laat Gudelj optekenen op de officiële website van de Bredanaars. "Natuurlijk is het jammer dat we dat nog niet konden bewerkstelligen, maar desondanks is er nog geen man over boord. Lukt het zondag, dan is iedereen tevreden."

"De druk ligt bij hun, want zij moeten winnen om nog kans te maken om de nacompetitie te ontlopen", weet de coach van NAC. "En als we het seizoen gaan evalueren zijn er voor ons genoeg wedstrijden geweest waar de druk groot was, dus wat betreft zullen wij net zo goed met de omstandigheden omgaan als RKC Waalwijk", denkt Gudelj, die waarschijnlijk niet kan beschikken over Sepp de Roover, aangezien de rechtsachter kampt met een lichte dijbeenblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen