Reina geniet bij Napoli. "Maar moet terug naar Liverpool"

27 april 2014, 10:41

Pepe Reina heeft het uitstekend naar zijn bij Napoli. De doelman wordt door de Napolitanen gehuurd van Liverpool en lijkt na het seizoen terug te keren in Engeland. Hoewel hij geniet in Italië, lijkt hij dus toch afscheid te moeten nemen van zijn ploeggenoten van Napoli. "Ik moet terug naar Liverpool."

De Spaanse doelman komt op huurbasis uit in het San Paolo en Napoli heeft geen optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst. Daardoor moet Reina zich komende zomer gewoon weer melden in Liverpool. "Ik sta daar nog twee jaar onder contract. Maar we zullen na dit seizoen evalueren. Ik weet niet wat er eventueel kan gebeuren", aldus de goalie van Napoli.

"Ik maak veel plezier, ik ben gelukkig bij Napoli. Het is een positief jaar voor mij en het team. Italiaans voetbal is anders dan Engels voetbal, het is vergelijkbaar met het voetbal in Spanje. Het eten is in Italië in ieder geval beter dan in Engeland", lacht Reina, die zich naar eigen zeggen nog niet echt wil focussen op zijn persoonlijke toekomst, maar het accent op de finale van de Coppa Italia tegen Fiorentina wil leggen. Deze wordt op 3 mei gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen