Vertrekkende Advocaat: "Seizoen is al geslaagd"

27 april 2014, 13:58

Ongeacht hoe het seizoen afloopt voor AZ, houdt coach Dick Advocaat een tevreden gevoel over aan de wijze waarop het seizoen verlopen is voor de Alkmaarders. "Ik denk dat AZ overal vrij lang heeft meegedaan, met een kleine groep. Dat hebben we goed gedaan", zegt de vertrekkende trainer voor de camera's van FOX Sports.

AZ bereikte de halve finale van de KNVB Beker, bezet de zevende plaats in de Eredivisie en wist tenslotte door te dringen tot de kwartfinales van de Europa League. "Maar ook als je kijkt naar de manier van spelen hebben we een goed seizoen doorgemaakt", vindt Advocaat, die aangaf dat hij vanmiddag tegen ADO Den Haag geen spelers spaart, maar volgende week tegen Feyenoord wellicht wel. "Omdat je dan drie dagen daarna in de play-offs speelt."

Advocaat hoopt op een Europees ticket, maar mocht dit niet lukken, dan vertrekt hij niet met een vervelend gevoel uit Alkmaar: "Het seizoen is wat mij betreft al geslaagd. Maar, als je afsluit met kwalificatie voor de Europa League, dan is het helemaal goed", aldus de AZ-coach, die aan de tand gevoeld werd over de interesse van de Marokkaanse voetbalbond. "Er is nog niets bekend. Ze hebben geïnformeerd of ik geïnteresseerd ben en daar heb ik 'ja' op gezegd. We wachten op het vervolg", stelt Advocaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen