Hellas Verona, Torino en Lazio passeren Parma

27 april 2014, 15:37   Bijgewerkt: 27 april 2014, 17:44

Dat 'good old' Luca Toni het scoren nog altijd niet verleerd is, laat hij dit seizoen geregeld zien. Zo ook vanmiddag (zondag), in de thuiswedstrijd van Hellas Verona tegen hekkensluiter Catania. De 36-jarige spits was tweemaal trefzeker tijdens de klinkende 4-0 thuiszege.

Toni had slechts zes minuten nodig om de 1-0 voorsprong aan te tekenen tegen Catania. Nadat een geweldige volley-goal van dezelfde Toni werd afgekeurd, verdubbelde de Italiaanse routinier de marge alsnog namens Verona, dat dankzij doelpunten van Marquinho en Juan Ignacio Gomez met 4-0 won van de drager van de rode lantaarn.

Toni staat nu op twintig doelpunten, één minder dan Serie A-topscorer Ciro Immobile. De aanvaller van Torino scoorde later op de middag één keer in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Udinese. Ook Lazio pakte drie punten. In de uitwedstrijd tegen laagvlieger Livorno wonnen de Romeinen met 0-2.

Torino, Lazio en Verona mogen door hun zeges nog hopen op Europees voetbal. Ze staan gedeeld zesde, op vijf punten van nummer vijf Internazionale, dat zaterdag 0-0 speelde tegen Napoli. Het drietal ging Parma voorbij. De formatie van trainer Roberto Donadoni verloor op Sardinië met 1-0 van Cagliari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen