NAC prijst zich gelukkig met gelijkspel tegen RKC

27 april 2014, 16:38

NAC Breda en RKC Waalwijk hebben vanmiddag in het Rat Verlegh Stadion met 1-1 gelijkgespeeld. In een absoluut degradatieduel kwam de thuisploeg via Jordy Buijs op 1-0 waarna Sander Duits in de tweede helft gelijk maakte. Voor NAC betekent het zo goed als zeker lijfsbehoud, terwijl RKC veroordeelt lijkt tot de nacompetitie.

De ploeg van trainer Nebojša Gudelj kwam in de eerste helft wel op voorsprong. Jordy Buijs krulde een vrije trap vanaf ruim dertig meter zomaar in de korte hoek achter Arjan van Dijk. Vlak voor het rustsignaal kreeg Kees Kwakman nog een grote kans om zijn ploeg op 2-0 te zetten. De Volendammer kopte echter knullig naast en mede daardoor bleef de ruststand steken op 1-0 voor NAC.

Uiteindelijk kon Duits prachtig profiteren van het overwicht van zijn ploeg. Op aangeven van Romeo Castelen schoot de middenvelder de bal prachtig in de rechter bovenhoek. Daarna kreeg ook NAC nog kansen om te scoren, maar verzuimde dat waardoor de eindstand 1-1 was. Het onderlinge verschil tussen de nummer zestien RKC en nummer vijftien NAC bedraagt nu drie punten met nog één wedstrijd te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen