Geblesseerde Walcott is geduldig: "Push mezelf niet"

28 april 2014, 17:01

Theo Walcott neemt de tijd om goed te herstellen van zijn zware knieblessure, zelfs als dit betekent dat de aanvaller van Arsenal niet tijdig hersteld zal zijn voor de start van het volgende seizoen. Dit zegt de 25-jarige Walcott op FIFA.com.

De international van Engeland zag de droom om voor zijn land uit te komen op het WK in Brazilië in duigen gaan, toen hij afgelopen winter de voorste kruisband van zijn linkerknie afscheurde in de FA Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. In 2006 speelde Walcott geen minuut op het WK in Duitsland en in 2010 maakte de rappe aanvaller geen deel uit van de WK-selectie van Engeland.

"Ik push mezelf niet om snel fit te worden", zegt Walcott over zijn lange revalidatieperiode. "Uiteraard wil ik zo snel mogelijk hersteld zijn, maar dit moet wel op een verantwoorde manier gebeuren. Het doel is om vroeg in het volgende seizoen terug te keren, wat inhoudt dat ik komende zomer hard aan de slag ga, ook tijdens het WK. Ik ben nu bijna vier maanden aan het revalideren en alles gaat volgens schema."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen