Fortuna baalt van ruim verlies: "We waren heel zwak"

28 april 2014, 22:16

De ontlading was enorm, toen Fortuna Sittard zich met een 1-1 remise bij FC Emmen verzekerde van deelname aan de play-offs om promotie/degradatie. De verslagenheid was misschien nog wel groter, nadat de eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen De Graafschap in eigen huis met 1-4 verloren ging.

"We waren heel zwak. Missschien was het pijpje leeg. We hadden moeite om het tempo bij te benen", sprak Jeffrey Vlug tegenover het Limburgse L1. De aanvaller heeft nog een klein sprankje hoop, al beseft hij dat het zo goed als over is voor Fortuna: "In principe is het over. We gaan er nog een mooie wedstrijd van maken komende vrijdag."

Will Boessen vertrekt na het seizoen als coach van Fortuna en beleefde zodoende waarschijnlijk zijn laatste thuisduel in Sittard: "De kans is klein dat je met deze uitslag nog verder komt", zegt Boessen, die er zelf voor koos om te vertrekken bij Fortuna: "Ik heb twee jaar de kar getrokken. Ik ben trots dat ik iets voor Fortuna heb kunnen betekenen. Je moet het eens zijn met het uitgestippelde beleid. En dat was ik niet, dan moet je keuzes maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen