Drost: "Het is ook niet zo dat PSV fantastisch voetbalt"

29 april 2014, 19:07

Met nog één speelronde te gaan is NAC Breda nog altijd niet veilig in de strijd tegen degradatie. Henrico Drost hoopt in elk geval dat hij niet met zijn ploeg de nacompetitie in hoeft, want hij is gesloopt.

"Ik zal blij zijn als hèt zaterdag achter de rug is", zegt Drost tegen BN De Stem. "Het is een zwaar seizoen geweest. 'Klote dat je het niet beslist hebt', dat is de gedachte die overheerst. Na de wedstrijd tegen RKC was ik helemaal gesloopt. Niet alleen mentaal, maar ook lichamelijk. Het is een mix van alles. De druk van buitenaf, de spanning die al weken op dit duel stond en de supporters die verwachtten dat we ons veilig speelden."

NAC - RKC eindigde echter in 1-1, waardoor de Bredanaars in theorie nog altijd in de nacompetitie kunnen belanden. Met nog één wedstrijd te gaan, hebben ze een voorsprong van drie punten én acht doelpunten op RKC. NAC sluit zaterdag wel af met een uitwedstrijd tegen PSV, terwijl de concurrent uit Waalwijk visite krijgt van SC Heerenveen.

Drost gaat ervan uit dat er geen gekke dingen gebeuren, komend weekend. "Dan moet het wel heel raar lopen, vind je niet. We hebben alles in eigen hand. Dat is een groot voordeel. Het is ook niet zo dat PSV op dit moment fantastisch voetbalt. Kansloos zijn we daarom niet op voorhand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen