Oud-trainer Berger zet handtekening bij Sydney FC

Ger
1 mei 2014, 17:03

Han Berger gaat per 1 augustus aan de slag als bestuurslid technische zaken bij Sydney FC. De Utrechter tekende voor twee seizoenen. Hij is momenteel nog werkzaam als technisch directeur bij de Australische voetbalbond. Die functie neemt Berger al vijfenhalf jaar voor zijn rekening.

"Ik had kunnen bijtekenen, maar je moet beseffen dat het niet verkeerd is plaats te maken voor een nieuwe technisch directeur, met frisse ideeën", zegt de oud-trainer van onder meer FC Utrecht en FC Groningen tegen VI. Berger blijft mogelijk wel als parttime adviseur aan de Australische bond verbonden. "Aangezien er nog een aantal projecten lopen waar ze mijn hulp voor willen inschakelen. Maar dat is voor later. Gaat dat niet door, dan is het WK een mooi moment om mijn dienstverband af te sluiten."

Berger zal voor Sydney FC voornamelijk werken vanuit eigen land. "Door de moderne communicatiemiddelen kan ik vanuit Nederland probleemloos bij vergaderingen aanschuiven. Ik ga in principe op het begin en het eind van het seizoen voor langere tijd naar Australië, maar mocht dat vaker nodig zijn, dan ga ik regelmatiger die kant op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen