Conte geeft scheidsrechter Clattenburg de schuld

Ger
2 mei 2014, 08:24

Trainer Antonio Conte van Juventus heeft geen goed woord over voor het optreden van scheidsrechter Mark Clattenburg tijdens de return van de Europa League tegen Benfica. Volgens de 44-jarige Italiaan werd zijn ploeg mede door Brit uitgeschakeld in de halve finale.

Juventus wist voor eigen publiek de eerdere 2-1 nederlaag niet weg te poetsen. De aanstaande kampioen van de Serie A liep greep zodoende naast een ticket voor de eindstrijd, die in eigen stadion wordt gespeeld. Conte baalt als een stekker, vooral door de beslissingen van Clattenburg. "Hij accepteerde dat Benfica de hele wedstrijd het spel belemmerde. Dat is heel teleurstellend. De UEFA had een scheidsrechter van het vereiste niveau moeten sturen."

"We hadden een penalty moeten krijgen, net als vorige week", foetert Conte. "Hij gaf bovendien zes minuten blessuretijd, waarvan het spel drie minuten stil lag. Ik ben echt teleurgesteld dat de scheidsrechter dat heeft toegestaan. De verkeerde ploeg gaat naar de finale. Benfica heeft twee wedstrijden alleen maar aan spelbederf gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen