Fräser baalt van ADO: "Heel storend afgelopen week"

2 mei 2014, 16:47

ADO Den Haag heeft de buit binnen, de ploeg is zeker van lijfsbehoud in de Eredivisie. Dat heeft ertoe geleid dat enkele spelers de teugels wat hebben laten vieren en daarvan baalt coach Henk Fräser.

"Helaas merk je dat de druk eraf is. Het past niet bij mij om te zeggen: we zijn veilig, het klusje is geklaard. Misschien moet ik ze dat nog beter aangeven. Vandaag heb ik ze met rust gelaten, want anders hadden we een confrontatie gehad. Het was heel storend afgelopen week, voor mij. We hebben deze week niet getraind zoals we dat de voorgaande weken gedaan hebben. En dat vind ik echt storend", zegt Fräser bij Omroep West.

Hoewel zijn ploeg veilig is, neemt Fräser de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij promovendus SC Cambuur, zeer serieus. "Het is een wedstrijd waarin wij heel veel te winnen hebben. De negende plek. Prestige. Ik wil niet meewerken aan het feestje van Cambuur. De andere kant is dat de groep het respect ook heeft afgedwongen. En dat respect krijgen ze ook absoluut van mij. Alleen moet het wel duidelijk zijn dat wanneer ik tegen Cambuur een verslapping merk of voel, dan hoef ik niet lang na te denken over een wissel", waarschuwt de coach.

Fräser mist in Leeuwarden de geblesseerden Gino Coutinho, Roland Alberg, Danny Bakker, daarnaast zit Tom Beugelsdijk een schorsing uit. Bakker brak deze week tijdens de training zijn middenvoetsbeentje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen