Personele problemen bij NEC voor cruciaal duel in ArenA

2 mei 2014, 17:00

NEC-coach Anton Janssen heeft in aanloop naar de laatste speelronde van de Eredivisie niet alleen degradatiezorgen aan zijn hoofd, maar ook personele problemen. Wegens blessures en schorsingen zijn vijf spelers niet beschikbaar in de uitwedstrijd tegen Ajax, bovendien is spits Michael Higdon een twijfelgeval.

De meest opvallende afwezige bij NEC is vleugelverdediger Marnick Vermijl, een vaste waarde in de ploeg. Hij kampt met een knieblessure en wordt volgens regionale media vervangen door de van Ajax gehuurde Danzell Gravenberch. Verder ontbreken Dennis Gentenaar (knieblessure), Navarone Foor (knie), Marcel Stutter (hamstring) wegens blessures, sterkhouder Ryan Koolwijk zit in de Amsterdam ArenA een schorsing uit.

Of topscorer Higdon kan spelen, is niet helemaal zeker. De Brit kampt met een lichte blessure en liet deze week enkele trainingen schieten. De bonkige spits was dit seizoen al goed voor veertien competitietreffers.

NEC moet een punt pakken tegen Ajax om directe degradatie af te wenden. Als de ploeg uit Nijmegen verliest van de landskampioen, moet het hopen dat concurrent Roda JC Kerkrade niet wint van Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen