Buijs gaat praten met NAC: "Drie goede jaren gehad"

2 mei 2014, 17:48

Jordy Buijs gaat volgende week met de clubleiding van NAC Breda om tafel om een eventuele contractverlenging te bespreken. De verdediger wil op de hoogte gesteld worden van de ambities van de club uit Breda en zal vervolgens concluderen of dit rijmt met zijn persoonlijke doelstellingen.

Het contract van de verdediger is aflopend van aard en Buijs vindt het geen straf om in Breda te blijven spelen. "Ik heb drie goede jaren gehad bij NAC, dus waarom niet", zegt hij tegen Omroep Brabant. Voor een langer verblijf staat Buijs dus open, maar het gesprek met technisch directeur Graeme Rutjes zal van doorslaggevend belang zijn voor de keuze van Buijs, die perspectief wil zien bij NAC.

Mocht Buijs niet te spreken zijn over de plannen van de Bredanaars, dan beschikt hij over de nodige andere opties. "Ja, er zijn andere clubs die zich bij mijn zaakwaarnemer hebben gemeld. Maar de belangstelling is nu niet belangrijk. Het is nu nog één wedstrijd vlammen met z'n allen en de focus staat dus op PSV. Daarna kijken we verder", stelt Buijs, die onder meer op de belangstelling van ADO Den Haag zou kunnen rekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen