PEC Zwolle mist beide vleugelverdedigers tegen Twente

2 mei 2014, 17:59

Voor PEC Zwolle kon het seizoen na 20 april niet meer stuk. Het won de finale om de KNVB Beker met 5-1 van Ajax en wist zich derhalve voor de vierde voorronde van de Europa League te plaatsen. In de Eredivisie bezetten de Zwollenaren de tiende plaats. Ron Jans en de zijnen sluiten het seizoen af in de Grolsch Veste van FC Twente.

Dit doen De Blauwvingers zonder de vaste vleugelverdedigers. Bart van Hintum moet het treffen met de Tukkers aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing, terwijl captain Bram van Polen niet inzetbaar is wegens een hakblessure. Stand-in Leroy Labylle is nog altijd geblesseerd aan zijn scheenbeen, waardoor Jans moet improviseren in zijn startformatie.

Het doorgaans goed geïnformeerde De Stentor stelt dat Maikel van der Werff en Giovanni Gravenbeek als vleugelverdediger opgesteld zullen worden, door de absentie van de vaste backs. Voor Gravenbeek is dit niet nieuw, maar voor Van der Werff zal het even omschakelen zijn, aangezien hij normaal in het centrum van de defensie geposteerd staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen