Zaakwaarnemer Kieftenbeld: "Hij hoeft niet per se weg"

2 mei 2014, 19:52

Maikel Kieftenbeld en FC Groningen hebben nog altijd geen overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. Het is derhalve nog niet bekend waar de toekomst van de captain van Groningen ligt. Harold Eijkelkamp, de zaakwaarnemer van Kieftenbeld, legt tegenover RTV Noord uit hoe de vlag erbij hangt.

"Het is al enkele weken stil. Wij hebben destijds een gesprek gehad met FC Groningen, maar daarna hebben we nooit meer iets vernomen", aldus de belangenbehartiger, die stelt dat het verschil tussen vraag en aanbod niet zo groot was als werd geschetst. "Natuurlijk is er een gat, maar dat is echt niet zo groot."

"Wij hebben ingezet op salarisbehoud, Groningen ging daar onder zitten", vervolgt Eijkelkamp. "Ik snap dat de tijden veranderd zijn, maar Maikel speelt haast alles en is aanvoerder geworden", benadrukt hij. "Maikel heeft het enorm goed naar zijn zin. Hij is aanvoerder en ontwikkelt zich prima en hij vindt Groningen ook een mooie club. Kortom, Maikel hoeft niet per se weg."

Diverse clubs (Club Brugge, ADO Den Haag, PEC Zwolle en sc Heerenveen) zouden de verrichtingen van Kieftenbeld nauwlettend in de gaten houden. "Wij wachten rustig de play-offs af. Dan ga ik samen met Maikel om tafel en gaan we bespreken wat onze volgende stap gaat worden. Tot die tijd wil Maikel zich volledig richten op de play-offs", besluit de zaakwaarnemer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen