Zoon Di Tommaso verricht aftrap in laatste seizoensduel

2 mei 2014, 20:58

Het is meer dan acht jaar geleden dat voormalig FC Utrecht-speler David di Tommaso overleed, maar in Utrecht staat men nog steeds vaak stil bij het overlijden van de Fransman. Dit zal komende zaterdag, bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse, ook weer het geval zijn. Weduwe Audrey en zoon Noah zijn terug in Utrecht en laatstgenoemde zal de aftrap van het duel verrichten.

Ieder jaar reist de Française af naar Utrecht, waar DiTo een publiekslieveling was. Dit jaar mag zoon Noah dus de aftrap nemen in de Galgenwaard. "En hij vindt het ontzettend leuk, dat merk ik aan alles. Hij heeft zin om de aftrap te verrichten", zegt Audrey op de officiële website van Utrecht. De weduwe van Di Tommaso vindt het fijn om terug te zijn in de Domstad: "Utrecht en dan vooral FC Utrecht voelt voor mij als een tweede familie. Ik voel me altijd ontzettend welkom en dat is fijn."

Het feit dat Di Tommaso nog lang niet vergeten is in Utrecht doet Audrey zeer goed: "Prachtig. Toen we hier kwamen wilde David één ding en dat was Nederlander worden. Ik denk dat de Utrechters dat hebben kunnen waarderen. Hij stond altijd klaar om met de supporters te praten. Op het borstbeeld op de Bunnikside, dat een initiatief is van de supporters, ben ik erg trots. Zoiets kan alleen bij FC Utrecht."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen