Vreman: "Gedaan wat we moesten doen"

3 mei 2014, 10:37

Jan Vreman is optimistisch over de kansen van 'zijn' De Graafschap. De Doetinchemmers rekenden vrijdag in de eerste ronde van de play-offs voor promotie af met Fortuna Sittard.

"Vanavond hebben we gedaan wat we moesten doen, hoewel ik vond dat we in het eerste half uur geen grip hadden. Wel goede kansen, maar we hadden moeite met hun backs die doorschoven. Na de 1-0 in de tweede helft, speelden wij meer vrijuit. We beginnen wat meer bewegen en dan zie je ook dat laatste stukje voetbal dat iedereen graag wil zien. Ik moet ook de wisselspelers complimenteren. Ties Evers heeft het bijvoorbeeld prima gedaan toen Robin Pröpper uitviel", vertelt de Gendringenaar vrijdag aan Omroep Gelderland.

In ronde twee wacht hoogstwaarschijnlijk een ontmoeting met RKC Waalwijk, dat op de 16e plek in de eredivisie afkoerst. "Hoe zich dat gaat verhouden, weet ik niet maar ik heb alle vertrouwen dat we er het uiterste uit gaan halen. We gaan er natuurlijk vol voor, want je hebt maar één doel in de play-offs en dat is die promotie."

Vreman, die deze week een nieuw contract tekende in Doetinchem tot medio 2015, hoopt dat supporters hun club massaal komen steunen. "Als ik zie wat er nu zat, verwacht ik wel donderdag nog wat meer publiek. Als de mensen er dan achter staan, heb je het wapen al een klein beetje terug."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen