De Boer vindt het 'spijtig' voor degradant Roda JC

3 mei 2014, 22:25

Ajax-coach Frank de Boer hamerde in aanloop naar het laatste seizoensduel, thuis tegen NEC, op het feit dat hij een waardig kampioen wilde zien. Dit kwam niet bepaald uit, aangezien de Nijmegenaren een punt uit het vuur wisten te slepen (2-2) in de ArenA. Voor de bezoekers was het net genoeg om rechtstreekse degradatie te voorkomen, omdat ze Roda JC erdoor met één punt voor wisten te blijven.

"Als je uiteindelijk een 2-1 voorsprong nog weggeeft in de laatste minuten, dat is niet goed", zegt De Boer voor de camera's van FOX Sports. "Ik denk dat we tachtig procent balbezit hadden en we veel kansen kregen om het af te maken, maar misschien ontbreek de scherpte. Dat we zulke tegengoals krijgen, dag mag absoluut niet gebeuren", bromt de coach van de Ajacieden.

Het feit dat Roda JC door de averij van Ajax is gedegradeerd, vindt De Boer vervelend. "Ik vind dat je je plicht moet nakomen. Dat het uiteindelijk 2-2 wordt, dat vind ik heel jammer. Heel spijtig, maar er moet er toch één uit", stelt de coach van Ajax, die naar eigen zeggen nog niet bezig is met een eventueel vertrek naar Tottenham Hotspur. "Ik heb daar nog geen seconde over nagedacht. Ik ga er vanuit dat ik 23 juni gewoon op De Toekomst begin."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen