Wisgerhof: "Afscheid als speler, terug als supporter"

3 mei 2014, 23:20

De naam van Peter Wisgerhof werd al geruime tijd gescandeerd in de Grolsch Veste en vijf minuten voor het einde van de wedstrijd tegen PEC Zwolle (2-2) was het dan zover. De geroutineerde verdediger, die na vandaag (zaterdag) afscheid neemt van het professionele voetbal, verscheen nog even binnen de lijnen. Na afloop van het duel sprak Wisgerhof de supporters toe. Twente zette de speech uiteen op haar digitale thuis.

"Ik heb de mooiste momenten uit mijn leven bij FC Twente meegemaakt, dankzij jullie", sprak een emotionele Wisgerhof richting de aanhang van de Tukkers. "Ik wil iedereen heel erg bedanken, iedereen bij de club, de voorzitter en de selectie. Iedereen die me gesteund heeft, in het bijzonder ook Alfred Schreuder. Ook de medische staf wil ik bedanken. Zij hebben me fit gekregen, zodat ik vandaag nog kon spelen. Ik heb namelijk eigenlijk een spierscheuring", geeft de 34-jarige verdediger toe.

"Toen ik vijf en half jaar geleden binnenkwam hebben jullie me direct geaccepteerd", zei Wisgerhof tegen de fans van Twente. "Ik heb hier de mooiste momenten in mijn leven meegemaakt, dankzij jullie, met als absoluut hoogtepunt het kampioenschap. Ik ben er trots op om aanvoerder te zijn geweest van FC Twente. Ik neem afscheid als speler, maar kom zeker terug als supporter", belooft de ervaren verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen