Jahanbakhsh kan geluk niet op na zijn twee treffers

3 mei 2014, 23:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De stadionspeaker van Ajax moest zaterdagavond tot twee keer toe zijn best doen om de toeschouwers in de Amsterdam ArenA te informeren over de doelpuntmaker van NEC. Alireza Jahanbakhsh was namelijk tweemaal trefzeker in het 2-2 gelijkspel tussen Ajax en NEC. De Iraniër zorgde er eigenhandig voor dat NEC niet direct zou degraderen. Dit lot is toebedeeld aan Roda JC, dat door de remise tegen Ajax één punt onder de Nijmegenaren zou blijven staan.

"Het is echt geweldig", sprak een dolblije Jahanbakhsh na afloop van het succes tegen FOX Sports. "We hadden één punt nodig en deze hebben we te pakken. Als je in Amsterdam twee doepunten maakt tegen Ajax, dan geeft dat een fantastisch gevoel. Ik ben erg blij", stelt het goudhaantje van NEC.

Jahanbakhsh dacht na de 2-1 van Bojan Krkic dat het voorbij was voor NEC. "Ik dacht dat we zouden degraderen en dat het klaar was. Maar ik wist ook dat het des te geweldiger zou zijn als we nog een punt uit het vuur zouden slepen. Daarom probeerde ik nog een treffer te forceren. Dit deed ik en hier ben ik ontzettend blij mee", glimlacht de Iraniër.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen