Rienstra verlaat Heracles Almelo voor PEC Zwolle

Ger
4 mei 2014, 17:09

PEC Zwolle kan vanaf komend seizoen rekenen op de diensten van Ben Rienstra. De 23-jarige verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, stapt transfervrij over van Heracles Almelo. Hij tekent bij de bekerwinnaar een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar.

"Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben blij met deze mooie club. PEC Zwolle toonde enkele weken geleden serieuze interesse en na een eerste gesprek met trainer Ron Jans en technisch directeur Gerard Nijkamp had ik meteen een positief en goed gevoel", zegt Rienstra op de website van PEC Zwolle. De voormalige jeugdspeler van Ajax en AZ stond volgens eigen zeggen ook in de belangstelling van clubs uit Engeland en Schotland.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is blij met de komst van Rienstra: "We volgden Ben al langere tijd. Het is een speler die de afgelopen seizoenen een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het doet me dan ook oprecht goed dat we Ben, ondanks veel interesse in hem, zo snel na het seizoen hebben gecontracteerd. Dit zegt iets over de ontwikkeling die PEC Zwolle doormaakt. Deze transfer toont wederom aan dat wij als club groeien." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen