Mourinho verbaasd over defensief Norwich City

4 mei 2014, 21:33   Bijgewerkt: 4 mei 2014, 21:54

Chelsea-manager José Mourinho toonde zich na afloop verbaasd over de defensieve speelwijze van tegenstander Norwich City. The Canaries knokken volop tegen degradatie, maar leken zondag slechts voor een punt naar Stamford Bridge te zijn gekomen. Die tactiek leverde wel succes op: 0-0.

Chelsea lijkt door het puntenverlies definitief een streep door de landstitel te kunnen zetten, maar dat had Mourinho voor de aftrap al gedaan. "Er was slechts één team dat de winst nodig had om zijn kansen in leven te houden, maar ze hebben niet gespeeld om te winnen", zei de Portugese oefenmeester tegen SkySports over Norwich City.

Mourinho ging vooral voor het veiligstellen van de derde plaats. "En er was één ploeg die een punt nodig had om derde te worden, goed voor rechtstreekse plaatsing voor de Champions League, maar deze speelde juist voor de volle drie punten. Dus dat was een beetje tegenstrijdig", vervolgde Mourinho. "De speelwijze van Norwich City verraste me, maar iedereen moet zo spelen als hij zelf wil. Dat is niet mijn verantwoordelijkheid, maar die van hen. Zij hebben alleen maar verdedigd, maar dat is niet ons probleem. Wij hebben niet het recht om daar kritiek op te uiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen