KV Mechelen niet verder met trainer Vercauteren

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 mei 2014 – Franky Vercauteren staat volgend seizoen niet meer voor de groep bij KV Mechelen. Beide partijen hebben besloten hun samenwerking na amper een half jaar weer te verbreken. De 57-jarige trainer voldeed deze voetbaljaargang aan zijn opdracht: Mechelen op het hoogste niveau houden. De club eindigde als dertiende in de reguliere competitie.

Vercauteren nam begin 2014 het stokje over van de ontslagen Harm van Veldhoven. "In januari zijn we een verbintenis aangegaan voor zes maanden en zoals afgesproken zijn we nadien ook gaan samenzitten", zegt voorzitter Johan Timmermans. "Na een grondige evaluatie merkten we dat we niet op dezelfde lijn zouden zitten voor het nieuwe seizoen. Daarom hebben we ook besloten om Frank geen nieuw contract aan te bieden."

Mechelen gaat nu op zoek naar een nieuwe coach. "We zullen zo snel mogelijk een nieuwe trainer aanstellen zonder ons echter op een datum vast te prikken, al is voor de start van de voorbereiding uiteraard een vereiste", aldus Timmermans.

Reacties

WK 2022

gerelateerd