Mourinho wil offensieve aanwinst bij Chelsea

Ger
6 mei 2014, 10:29

José Mourinho wil komende zomer graag een aanvallende versterking verwelkomen bij Chelsea. Volgens de Portugese coach ontbreekt het bij de huidige nummer drie van de Premier League aan een spits met een 'killer instinct'. 

De Londenaren lieten dit seizoen in de Premier League vooral tegen kleinere clubs punten liggen. Zo verloor Chelsea de voorbije weken van Aston Villa, Crystal Palace en Sunderland en eindigde het duel met Norwich City afgelopen zondag in een gelijkspel. "Tegen de defensief ingestelde teams spelen we telkens hetzelfde spelletje. We hebben goede spelers, maar geen spits die in de kleine ruimte een actie maakt, een doelpunt scoort en ruimte creeërt", aldus Mourinho. "We willen als ploeg uiteraard beter worden en de toevoeging van een spits met een neusje voor de goal zal ons zeker helpen. De club is al bezig om zo'n speler te zoeken."

Op Stamford Bridge heeft Mourinho dit seizoen toch de beschikking over verschillende offensieve krachten, zoals Samuel Eto'o, Eden Hazard, André Schürrle en Fernando Torres. Bovendien voegt de aan Everton verhuurde Romelu Lukaku zich na deze voetbaljaargang ook weer bij de selectie van Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen