Pellegrini: "Aston Villa pittige tegenstander voor ons"

7 mei 2014, 11:07

Manchester City hoopt vanavond (woensdag) een grote stap te zetten naar de tweede landstitel in drie jaar tijd. De ploeg moet dan wel in eigen huis zien af te rekenen met Aston Villa, waar het eerder dit seizoen nog van verloor. Trainer Manuel Pellegrini verwacht dan ook een lastige wedstrijd.

The Citizens kregen maandag hulp uit onverwachte hoek. Crystal Palace kwam na een 0-3 achterstand knap tot een gelijkspel tegen Liverpool. Laatstgenoemde gaat nu aan de leiding in de Premier League, met één punt voorsprong op City. The Reds hebben een echter een wedstrijd meer gespeeld. "We moeten winnen van Villa", zegt Pellegrini op de clubsite. "Dan kijken we aan het einde van de week wel wie de meeste punten heeft. We bereiden ons hetzelfde voor als alle andere wedstrijden die we spelen."

De situatie is nu rooskleurig voor City, een paar weken geleden zag het er een stuk minder goed uit voor de ploeg, toen er verloren werd bij Liverpool. "Na die wedstrijd zei ik al dat andere teams nog punten zouden morsen. Dat is precies wat er gebeurd is", zegt de oefenmeester, die vanavond niet kan beschikken over de geblesseerde Sergio Agüero. "Ik weet zeker dat Aston Villa een pittige tegenstander voor ons gaat zijn. Maar als we goed spelen, kunnen we de punten pakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen