Coach Pellegrini: "Ik verwacht dat we kampioen worden"

8 mei 2014, 08:58

Manchester City is er bijna. De ploeg won woensdag de thuiswedstrijd tegen Aston Villa met 4-0 en heeft door dat resultaat nog maar één puntje nodig om kampioen van de Engelse Premier League te worden. Dat puntje moet zondag gepakt worden, op de laatste speeldag. City speelt dan thuis tegen West Ham United.

Het mag eigenlijk niet meer fout gaan voor Manchester City, vindt ook coach Manuel Pellegrini. "Natuurlijk verwacht ik nu dat we kampioen worden. Het is de laatste wedstrijd, als we winnen pakken we de titel", zei de Chileen na de overwinning op Aston Villa in gesprek met BBC Sport.

Opvallend genoeg stond City dit seizoen weinig aan kop, de ploeg moest vooral achtervolgen. "Iedereen noemde ons als titelfavoriet, maar in maart stonden we negen punten achter Liverpool. Wel met drie wedstrijden minder gespeeld, maar die inhaalduels moesten we nog wel winnen. Dat hebben we gedaan en nu zijn we eindelijk weer koploper. We moeten zondag spelen zoals we de laatste maanden al deden, dan komt het goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen