Aanvoerder Linssen: "De Graafschap niet klaar voor Eredivisie"

8 mei 2014, 13:37

De Graafschap neemt het vanavond in de play-offs op tegen RKC Waalwijk. De ploeg van trainer Jan Vreman gaat de komende tijd proberen promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen, al denkt aanvoerder Edwin Linssen dat zijn club uit Doetinchem misschien beter niet kan promoveren. 

"Het zou nu te vroeg zijn. Voor een stap naar de Eredivisie is de club op dit moment niet klaar", stelt Linssen tegen Omroep Gelderland. "Deze club moet eerst weer structuur krijgen en meer stabiel worden. In alle facetten. Financieel, sportief en ook qua organisatie. Als je nu weer zou promoveren, moet je ook weer stappen overslaan. Maar aan de andere kant, als je iets kunt pakken moet je dat altijd doen en het niet laten liggen."

Linssen vindt dat de ploeg uit Waalwijk favoriet is voor het tweeluik. "Alle druk ligt bij RKC", vindt de middenvelder. "Zij moeten en mogen niet degraderen. Wij hoeven in principe niets en kunnen vrijuit spelen. Bij ons is de druk er nu juist af. Vorige week tegen Fortuna was die er nog wel. Maar natuurlijk gaan we wel vol voor onze kans."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen